WORKSHOPS

In te huren voor verschillende workshops, zoals een yogaworkshop, meditatie of ademhaling, Ouder kind Yoga, Ouder kind Bootcamp.  of zoals hieronder beschreven het Transformatiespel. Neem contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken via 06-55696675 of info@spiritandsports.com.

HET TRANSFORMATIESPEL

Het Transformatiespel™ voor zelfontdekking en persoonlijke groei. Intuïtieve ontwikkeling en verkenning van Uw mogelijkheden. Doelbereiking en oriëntatievraagstukken in organisaties.

 

Ontdek de kwaliteiten van Uzelf en Uw organisatie.

Werk aan een positief persoonlijk contact in teams.

Bouw energie op, waardeer de ander, waardeer jezelf.

Ontdek de andere kant van blokkades.

Verwerf inzicht in Uzelf en anderen.

Herken en voorkom stress.

Versterk Uw intuïtie.

 

Wat is het Transformatiespel?

Het Transformatiespel is een lichtvoetig krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij uw eigen levensspel en stappen te zetten tot verandering. Het spel ziet eruit als een gewoon gezelschapsspel met speelbord, pionnen, kaartjes en een dobbelsteen. Dit is echter geen spelletje of tijdverdrijf. Het spelen van het Transformatiespel is een bewuste stap in een diepgaand veranderingsproces. In het Transformatiespel bepalen de spelers van tevoren een doel waarmee ze het spel willen spelen. Vaak is dit een levensvraag waar je inzicht in wil krijgen, maar het kan ook over het bereiken van de gewenste situatie gaan. Aan het begin wisselen de spelers de doelen met elkaar uit en besteden onder leiding van de spelleider aandacht aan een zo helder mogelijke formulering. De helderheid de vraagstelling bepaalt hoe helder van de antwoorden uit het spel zijn.

 

Met welk speldoel kan ik spelen?

Enkele voorbeelden:

Hoe kan ik gelukkig zijn in mijn relatie.

Op welke manier kan ik de belemmeringen in mijn leven ombuigen naar..

Ik sta op een kruispunt van wegen en wil verkennen wat de juiste richting voor mij is.

Hoe krijgen we als team onze gemeenschappelijke visie helder?

Ik wil meer helderheid over mijn financiële situatie.

Ik wil weten hoe ik met mijn gevoel van machteloosheid kan omgaan

Ik wil onderzoeken hoe ik het conflict met mijn collega op kan lossen

Ik wil contact krijgen met het plezier en de wijsheid van het ouder worden.

 

Hoe werkt het Transformatiespel?

In de loop van het spel bewegen de spelers zich door vier niveaus.

Ze beginnen op het fysieke niveau waar het onder meer gaat om materie, geld gezondheid. Daarna komen ze achtereenvolgens op het emotionele het mentale en het spirituele niveau.

Bij dat laatste gaat het om zingeving en inspiratie. Het spel wordt gespeeld door 2,3 of 4 spelers.

De begeleider faciliteert het spelverloop en stelt verhelderende vragen. De spelleider stuurt niet, maar ondersteunt en stimuleert. Op het spelbord bewandelen de spelers het eigen levenspad.

 

Hierop komen zij direct of op symbolische wijze van alles tegen:

- verwerven van inzicht,

- gebruik van vrije wil of intuïtie,

- in een depressie raken en daar weer uitkomen,

- verwerken van pijn,

- omgaan met belemmeringen,

- ontdekken van kwaliteiten.

 

De kaartjes die je trekt als je op bepaalde velden van het speelbord komt, sturen dit proces. Deze kaartjes verhelderen, moedigen aan en confronteren, alles in relatie tot het speldoel van iedere speler. Het spel prikkelt de creativiteit en stimuleert het samen delen. De directe communicatie en de voortvarende interactie belichten dan het speldoel van vele kanten.

 

Het Transformatiespel is een diepgaande en intieme belevenis. Tegelijkertijd blijft het een spel, met alle lichtheid, speelsheid en afwisseling van dien. In deze context creëer je samen een sfeer van openheid en vertrouwen.

 

De workshop duurt met 4 personen 6 uur in totaal met een hapje en een drankje erbij. Met 2 of 3 personen zal het iets korter zijn.

4 spelers en 1 begeleider. 

Kosten € 60 per persoon in totaal. 

 

Een superleuk spel! En je gaat naar huis met mooie inzichten en magische momenten.

Meer info: info@spiritandsports.com

Yogaworkshops

Georganiseerd in 2019/2020/2021

Divine Soul Yoga

Een complete workshop voor body, mind and soul. Bliss, een aanhoudende ervaring van vervulling welke onafhankelijk is van alle omstandigheden. Wij ervaren iedere keer de bliss tijdens het mediteren, omdat het resoneert met ons ware bewustzijn.

 

Bliss meditation is een 2-daagse workshop (4 uur per dag): een levens veranderende workshop

powered by Divine Soul Yoga. In deze twee dagen zal je aan boord stappen van een reis om te genieten van ziels verrijkende meditatiesessies. Deze workshop zal je kracht geven om het geheim te leren om bliss te ervaren.

 

Dit speciale weekend programma bestaat uit praktische technieken en ankers, die je zullen helpen om een perfecte balans te vinden tussen mind, body en soul. Bouw aan een leven vol wijsheid en beleef een uiterst zegevierende levensreis. 

 

Dag 1: Zaterdagochtend 9 oct. 2021, 07.30-11.30u. 

Dag 2: Zondagochtend 10 oct. 2021, 07.30-11.30u.

 

Een unieke gift: ontvang gratis authentieke en zeer mooie kristallen uit India voor healing,

ter waarde van € 25!

 

Locatie: Bernissestraat 12B, 1079 ZW Amsterdam. 

Tickets: € 65 in totaal voor twee dagen.

Koop via de bestelknop hierboven.

 

Beperkt aantal plaatsen! Reserveer snel. Meer info: info@spiritandsports.com.

 

De pijlers van de workshop: 

 

Highlights:

 

   - Spirituele levenslessen.

  -  2 dagen begeleide bliss meditatie.

  -  Ervaringen delen en persoonlijke aandacht van onze professionele gekwalificeerde trainers. 

   - Een yogasessie door 1 van onze gekwalificeerde yogateacher. 

   - Lachtherapie.

   - Restorative and self-Healing sessie.

   - Koffie, thee, water, fruit en snacks. 

 

Wat krijg je?

   * Begeleide meditatie gebaseerd op de 'Power of Love'. 

   * Leer de kunst van Lachtherapie als een natuurlijke ontstresser samen met muziek. 

   * Kristallen healing en een mogelijkheid om een persoonlijke healing te ontvangen van 1 van onze

      senior teachers van Divine Soul Yoga. 

   * Je zal getuige zijn van de diepe ontspanning van jouw lichaam, geest en ziel. 

   * Je zal leren om jouw eigen chakra's te healen, in balns te brengen en energie te geven.  

   * Uitgebreide kennis op doen over de werking van de chakra's. 

   * Tools om het heft in eigen handen te nemen m.b.t. jouw eigen leven en meester worden over jouw

      eigen bestemming in het leven.

 

Programma beide dagen:

7.30-8.00: Welkom en introductie.

8.00-8.30: Meditatiesessie, Yoga Nidra & Bliss Meditation .

8.30-8.45: Ruimte voor ervaringen delen en vragen.

8.45-9.00: Pauze met thee en fruit. 

9.00-9.15: Lachyoga

9.15-10.00: Kristal Healing workshop.

10.00-10.15: Pauze.

10.15-11.15: Yoga & Pranayama (Ademhaling) sessie. 

11.15-11.30: Ruimte voor vragen en ervaringen.

 

Founder & Trainer: Dr. Deepak Mittal

Trainer: Sandra Van Donkersgoed.

Trainer: Farooq Abdul Kadher.                                                                                                    

 

1. Bliss Love Meditation: Wie zegt dat meditatie alleen voor een kleine groep mensen is? Leer nu een super makkelijke manier om te mediteren, namelijk de methode die op liefde is gebaseerd. Je voelt je gelifd door het vrijkomen van het hormoon Oxytocin, het zogenaamde liefdeshormoon. TIjdens het beoefenen van de bliss love meditatie zal je liefde, compassie en 'bliss' ervaren in jouw hart. Deze meditatie is ontwikkeld door de Master Dr. Deepak Mittal, ontstaan uit zijn eigen spirituele ontwikkelingen. 

2Divine Healing: Het is de samensmelting van oude en moderne healing technieken. Zou het niet geweldig zijn om deze interessante technieken te leren en zelf een healer te worden? Je zal de innerlijke kracht van je ziel ontdekken en de flow van de universele energie in jezelf vergroten, welke je geluk, innerlijke rust, tevredenheid en voorspoed in je leven zal brengen.  

3. Lachtherapie: Zouden we een heel erg belangrijk ding in ons leven missen? Yes, onze lach! Lachyoga (Hasyayoga) is een moderne oefening, welke spontaan lachen in je zal opwekken. Ontdek dat je niet echt een reden nodig het om blij te zijn en te lachen! Doe mee met een lachsessie, met gekke, grappige bewegingen en activiteiten en je bent de hele dag vrolijk!

4. Yoga Asana: De yoga asana sessies zijn zo ingericht, dat je jezelf jonger en energieker gaat voelen, flexibeler; het helpt je te ontstressen en geeft je meer helderheid in je hoofd. Beginnend met simpele yogaposes naar meer uitdagende poses, zal je alles leren van onze zeer ervaren en professionele yogateachers.


Dr. Deepak Mittal

Dr. Deepak Mittal is a 1st generation entrepreneur, philanthropist and a visionary. He is the managing director of International Tractors Limited. Rose from a very humble beginning, he was a son of a government insurance officer. He has reached a pinnacle of success despite all the limitations of money, resources, and being from a small city of Punjab, Hoshiarpur.

Having big aspirations for global business, He started his career as a co-founder of the company from zero. Currently, the company has its global presence in more than 120 countries along with all the EU nations by the brand name Solis. After achieving great success in career, Dr. Mittal realised that success and contentment (inner happiness) are two different things. He believes that even after attaining great name, fame & luxuries, a person is not necessarily a happy person. Dr. Mittal measures success in terms of holistic happy and healthy living. After this realization he started his search for internal happiness. He spent his time with great spiritual teachers of India to learn meditation. He studied various spiritual books, spent time in nature and finally could reach a place where he felt that he was happy and successful. His mission is to share & spread this precious knowledge through Divine Soul Yoga. Dr. Mittal has faced many adversities in life. He is aware of the challenges one faces, may it be in personal life or at the professional front. He preaches what he practices in his own life.

With daily practice of these practical techniques, meditations and reading he has integrated the art of happy living in his life. All his workshops are based on his practical experience. He wishes that with his guidance, everyone becomes capable enough to handle their stress, face the challenges of life like a warrior and come out victorious and lead a good quality life!

Farooq Abdul Kadher has 30 years of experience in practicing yoga. He started practicing Iyengar yoga as early as the age of 9 while he was living in India, and religiously followed yoga as a way of living. Later he practiced Hatha yoga to advanced level and then got certified as a yoga teacher (RYT200).

 

He spent several weeks in Mexico among a group of yogis to understand how the western world adopts yoga. A Production Engineer and MBA by education, he also has experience teaching yoga in large corporate environments. His mission is to bring the authentic and true form of yoga to the world.

 

He has 500+ hours of teaching experience to a wide variety of audience. He has been an active participant and on-stage teacher for several international yoga day events in the Netherlands. Until Aug-2019, he co-owned a Yoga Center in Amstelveen (The Netherlands) which, he used to spread the yoga and its benefits to the yoga enthusiasts. His classes are mainly in Vinyasa, Hatha and Yin style of yoga along with Pranayama.

 

PICTURES OF PAST WORKSHOPS