KINDERYOGA AMsterdam

Kinderyoga amsterdam

Wat is KinderYoga?

 

Bij Kinderyoga gaat het vooral om plezier maken en bewegen. Kinderyoga wordt op een speelse en creatieve manier gegeven. Het zelfvertrouwen, de concentratie en het immuunsysteem kunnen versterkt worden; kinderen leren een sterk en soepel lichaam te behouden, leren over lichaamsbewustzijn, samenwerken en het uiten van gevoelens.

 

Elke les staat een thema centraal zoals het strand, de seizoenen, de zon, feest, vriendschap, dieren of de zee. Op basis van dit thema gaan de kinderen op avontuur, de fantasie wordt geprikkeld, ze ontdekken hun innerlijke wereld en krijgen er energie van.

Er wordt gewerkt met muziek, dans, spel, verhalen, visualisaties, yogahoudingen (op een speelse manier), ademhalings-oefeningen, kaartjes trekken, tekenen en massages; Inspanning en ontspanning, ervaren van rust in lichaam en hoofd. De kinderen beleven vooral veel plezier en ze zullen hiervan hun hele leven profijt hebben!

 

Waar?

Binnen in de studio, het park, het bos, op het strand, aan het water, op school, bij je thuis op een feestje; 

dolfijnwellness
CRKBO

OUDERKINDYOGA AMSTERDAM

Ouder Kind Yoga Amsterdam

Samen yoga ontdekken met je kind? Yoga ervaring is niet nodig. De les bestaat vooral uit speelse yoga oefeningen, acro-yoga, massage en ademhalings- en ontspanningsoefeningen, (kinder) meditatie en visualisatie. Veel plezier hebben samen, samen de oefeningen doen, lachen, tips en oefeningen die je thuis kan doen voor beter slapen en ontspannen. Daarnaast zelfvertrouwen vergroten en samen quality time beleven. Elke les heeft een thema zoals strand, vakantie, dieren, vriendschap, zomer, circus, de maan etc. Als ouder kan je je weer even kind voelen! 

Ouder Kind Yoga Amsterdam

Voordelen 

- Leren ontspannen.

- Luisteren naar het lichaam.

- Aandacht voor het uiten van emoties.

- Aangeven van eigen grenzen.

- Bevorderen van gezondheid/soepelheid.

- Aandacht voor ademhaling.

- Stimuleren van innerlijke kracht.

- Vergroten concentratievermogen.

- Vergroten creativiteit en fantasie.

OUDERKINDBOOTCAMP Amsterdam

Ouder Kind Bootcamp Amsterdam

Lekker met je (klein)kinderen sporten?

Of neefjes/nichtjes, buurmeisje/jongen, oppaskindje. 

Dat kan met de Ouder-Kind Bootcamp!

 

Wat gaan we doen?

Rennen, estafettes, spelvormen, buik-, been-, borst- en bilspier oefeningen, oefeningen met materialen, oefeningen met tweetallen en een wedstrijdje ouderteam tegen het kinderteam. En dat allemaal heerlijk buiten!

De intensiteit wordt aangepast aan de groep, dus voor iedereen toegankelijk op elk fitheidsniveau.