WAT IS FREQUENTIETHERAPIE EN HOE WERKT HET?

 

Je hebt ongeveer 70 biljoen cellen in je lichaam. Elk van jouw cellen heeft zijn eigen metabolisme: water, voedingsstoffen en zuurstof worden naar binnen gevoerd, metabolische producten moeten worden afgevoerd. Het is algemeen bekend hoe water en voedingsstoffen het menselijke lichaam binnenkomen en hoe metabolische producten het lichaam verlaten. Bij cellen wordt dit transport verzorgd door openingen in hun celwand, de zogenaamde celmembranen.

 

Deze ‘kleppen’ in het celmembraan openen en sluiten naar behoefte. Dit mechanisme wordt bestuurd door een spanningspotentiaal, dat wil zeggen het spanningsverschil tussen de celbinnenzijde en de celtussenruimte. Veel ziekten of disfuncties in het lichaam worden veroorzaakt door een onnatuurlijk verlaagde celmembraanspanning. Dit betekent dat het spanningsverschil tussen de celbinnenzijde en de celtussenruimte te laag is. Een gezonde cel toont een waarde van ongeveer -70 mV of millivolt. Een lager spanningspotentiaal dan deze normale (fysiologische) waarde leidt tot een verstoord celmetabolisme en resulteert vaak in verschillende ziekten en gezondheidsproblemen.

 

Dit nieuwe apparaat is ontworpen om de celspanning terug te brengen naar het gezonde (fysiologische) bereik, door het introduceren van elektrische stroom in het lichaam. De stroomsterktes zijn zeer laag en liggen in het bereik van enkele microampères. Het belangrijkste criterium voor dit type therapie is dat de stroom wordt toegediend in de vorm van geschikte frequenties, vandaar dat deze therapie ook ‘frequentietherapie’ wordt genoemd. Het apparaat bevat in zijn programma’s de kennis en ervaring van vele jaren praktijk met duizenden patiënten.

 

Meer info? Mail naar info@spiritandsports.com.

Momenteel zijn er 5 verschillende edities:

Gold, Holistic, Resonance, Resonance Plus, Professional.

N.B. Houd in je achterhoofd dat dit hele korte omschrijvingen zijn en dat ieder programma veel verschillende frequenties omvat die gestuurd kunnen worden. De realiteit is veel genuanceerder dan wat in de programma omschrijvingen staat.

Met alle edities kun je via polsbandjes, oorclips of plakelektrodes helende frequenties naar je lichaam sturen. Met de Editie Resonance kun je dus ook analyseren aan welke frequenties jouw lichaam behoefte heeft. En je kan zonder polsbandjes, oorclips of plakelektrodes werken. Daardoor kun je mensen online behandelen en je kan de Healy gebruiken in het geval van contra-indicaties (zie hieronder) met betrekking tot de frequenties via polsbandjes, oorclips en plakelektrodes.

 

ZIJN ER CONTRA-INDICATIES?

Gebruik de Healy niet (live) als je zwanger bent, aan epilepsie lijdt, een pacemaker hebt, metalen voorwerpen in je lichaam hebt, of er kans is op bloedingen of embolie. De Healy Resonance (op afstand) kun je in die gevallen wél gebruiken voor een behandeling zonder polsbandjes, oorclips en plakelektrodes.

 

KAN IK HET UITPROBEREN, VOORDAT IK ER EEN KOOP?

Een eerste kennismaking bestaat uit een gratis analyse en behandeling. Als je besluit een apparaat te kopen, heb je na ontvangst nog 14 dagen de tijd om hem uit te proberen en eventueel terug te sturen, mocht het toch niet zijn wat je ervan had verwacht. Aan het einde van die periode kun je een mail sturen naar Healy World om te laten weten dat je de Healy terug wilt sturen en dan heb je nog een paar dagen de tijd. 

 

IS HET VEILIG?

Het is een kwaliteitsproduct dat is ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. Overbodig te zeggen dat het apparaat voldoet aan, of zelfs beter is dan alle vereiste kwaliteits- en veiligheidsregelgeving. Healy is een Klasse IIa medisch apparaat en voldoet aan alle vereiste tests en inspecties.

 

WAAROM LIGT HET NIET IN DE WINKEL?

De Healy wordt in de markt gezet door middel van social selling of Multi Level Marketing. Zo worden kosten voor winkelpanden en enorme marketingbudgetten bespaard en koop je via iemand die er zelf ervaring mee heeft en enthousiast over is.

Het leuke aan deze Multi Level Marketing, vind ik, is dat als je een Healy koopt, een deel van dat bedrag naar de persoon gaat die jou op de Healy heeft gewezen. Iemand met wie je op dat moment doorgaans al eens contact hebt gehad. Dat vond ik bij mijn eigen aankoop veel persoonlijker en leuker dan een verkoper in de winkel die een vast salaris krijgt, of ik nu iets koop of niet. En een ander voordeel is dat je hiermee zelf gratis upgrades kan krijgen, je eigen Healy kan terugverdienen, of zelfs een business op kan zetten, maar dit hoeft allemaal niet, je kan hem ook als gewone klant bij mij kopen. Via deze link.

 

HOE WERKT HET ALS IK DE HEALY OOK WIL DELEN BINNEN MIJN NETWERK?

Als je een Healy koopt, kies je of je klant of lid wilt worden. Het verplicht je ook nergens toe en je hebt als lid al helemaal geen ‘targets’ of iets dergelijks. Het verschil is dat je als lid een eigen link krijgt, via welke mensen een Healy kunnen bestellen, soort affiliate link. Als jouw omgeving dus enthousiast wordt doordat ze jouw ervaringen horen, dan kun je ze jouw Healy een keer laten uitproberen en kunnen ze daarna via jouw link een Healy kopen. Jij krijgt daar commissie voor.

 

MAAKT HET UIT VIA WIE IK MIJN HEALY KOOP?

In principe koop je de Healy bij degene die je er mee in contact heeft gebracht en die je (doorgaans) ook een gratis behandeling ter kennismaking geeft. Degene via wie je jouw Healy koopt, wordt jouw ‘sponsor’. Diegene ondersteunt je en blijft jouw contactpersoon. Het is dus belangrijk dat dit iemand is die je na aankoop ook kan blijven ondersteunen en voorzien van informatie.

Als je lid wordt, word je ook onderdeel van het team waar jouw sponsor bij hoort. En ook degenen die via jou een Healy aanschaffen, worden daar deel van. Jullie hebben er allemaal baat bij als je onder een actieve en betrokken sponsor valt, in een actief en enthousiast team.

Ik ben onderdeel van de leukste en actiefste Healy community van Nederland: Quantum Unity Unleashed. Hier wordt heel veel onderlinge support en informatie gedeeld. We zijn als team volop in ontwikkeling en er komen nog hele mooie dingen aan!

 

WAT ALS IK WEL EEN HEALY WIL, MAAR GEEN INTERESSE HEB OM ZE ZELF TE VERKOPEN?

Als je een Healy koopt en je kiest er voor om geen lid te worden, maar gewone klant, dan is dat prima! Iedereen in jouw omgeving die interesse heeft in de Healy, mag je dan naar mij of iemand doorverwijzen voor meer informatie en een kennismaking. En als klant krijg je punten voor iedereen die jij doorverwijst en die een Healy koopt. Die punten kun je gebruiken voor een gratis upgrade bijvoorbeeld.

 

IK WIL EEN HEALY KOPEN

Als je een Healy wilt kopen, als klant of member, kun je het beste even contact met me opnemen via WhatsApp of door te bellen naar 0031 6 55 69 66 75, dan begeleid ik je tijdens een Zoom call door het proces heen, om te zorgen dat dat helemaal goed gaat. Je kan ook één van onderstaande links gebruiken.

De maker Marcus, a visionair, legt uit hoe de Healy werkt

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle overige toepassingen van Healy zijn ter ondersteuning van de energetische balans  en ter verbetering van de herstel, vitaliteit en welbevinden.