SNOWFIT

Snow fit sneeuwfit amsterdam
SNOWFIT > een nieuwe training bij Spirit & Sports, start vanaf morgen 8 okt! Elke zaterdag om 9.30u. buiten in het Vondelpark in Amsterdam.
Verzamelen voor de Vondeltuin, ingang Amstelveenseweg.
 
Het wordt weer kouder en het begint te kriebelen om naar de bergen en de sneeuw te gaan! Over een aantal weken is het alweer zover en openen de verschillende skigebieden hun pistes!
 
Per jaar gaan ongeveer 1 miljoen Nederlanders op wintersport. Velen van hen beginnen ongetraind aan de wintersportweek, terwijl er wel het nodige gevraagd wordt van spieren en conditie. Bij skiën en snowboarden gebruik je andere spieren dan bij je dagelijkse bewegingen of bij het hardlopen bijvoorbeeld. SNOWFIT is een trainingsprogramma voor het verbeteren van je spierkracht en uithoudingsvermogen. Je traint juist die spieren waarvan veel wordt gevraagd tijdens de wintersportweek, zodat je straks soepel de berg afgaat en minder kans op blessures hebt.
 
Met veel plezier heb ik als skilerares een aantal jaar skiles gegeven; Ik heb een grote passie voor skiën en weet dan ook als geen ander wat een wintersportweek van je lichaam vraagt.
Voorkom blessures, houdt het langer vol op de piste door het verbeteren van je uithoudingsvermogen en verminder spierpijn door mee te doen met SNOWFIT!
 
Meld je aan via info@spiritandsports.com;
 
(Proefles € 8,- / Losse les € 10,- / 10x strippenkaart € 80 / Abonnement >1x per week € 30,- per maand , 2x per week € 45,- per maand, 3 mnd. onbeperkt € 50,- per maand).

Reactie schrijven

Commentaren: 0